logo aanvraag.nl
index pagina
waarom aanvraag.nl
hoe werkt aanvraag.nl
wie mag gebruik maken van aanvraag.nl
de aanvraag van A-Z
de aanvraag van A-Z
contact opnemen met aanvraag.nl

De aanvraag van A tot Z

Het indienen van een vooraanvraag via deze site is de eerste stap. U hoeft zich in dit stadium niet te verdiepen in de specifieke eisen van de samenwerkende fondsen, zolang uw project maar gericht is op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een handicap. U krijgt daarna zo spoedig mogelijk per e-mail bericht over de haalbaarheid. Indien een of meerdere van de samenwerkende fondsen interesse hebben, dan verneemt u bij welke fondsen u een volledige aanvraag kunt indienen. Ook deze volledige aanvraag kunt u via Internet versturen, instructies met betrekking tot hoe u dit kunt doen, staan in het e-mailbericht.

In de behandelfase wordt weliswaar samengewerkt onder regie van ÚÚn co÷rdinerend fonds (de penvoerder), maar de volledige aanvraag wordt door de ge´nteresseerde fondsen beoordeeld volgens de eigen aanvraagvoorwaarden. Ieder fonds behoudt volledige autonomie met betrekking tot de te nemen besluiten. In geval van een toekenning ontvangt u dan ook van alle toekennende fondsen een aparte toekenningsbrief.

Let op:

  • Houdt u er rekening mee dat het gehele proces, van vooraanvraag tot eindbeslissing, normaal gesproken tenminste enige maanden in beslag neemt. Indien u wordt uitgenodigd om een volledige aanvraag in te dienen, streef er dan naar om dit uiterlijk vier maanden voor de startdatum van uw project te doen. Dit is van groot belang omdat de fondsen in principe alleen projecten in de voorbereidende fase steunen en dus geen steun geven als er al financiŰle verplichtingen zijn aangegaan. Twijfelt u of er nog voldoende tijd is, neemt u dan even contact op via reactie@aanvraag.nl.
  • Wilt u meer weten over één van de samenwerkende fondsen, bijvoorbeeld de aanvraagvoorwaarden of voorbeelden van aanvragen die in het verleden zijn toegekend, klik dan op het logo van dat fonds in onderstaande logobalk.
  • Het beleid van de deelnemende fondsen verandert nog wel eens! Houdt u hiermee rekening, ook als u een ervaren gebruiker van Aanvraag.nl bent. De meest actuele beleidsinformatie vindt u op de sites van de deelnemende fondsen.
  • Wilt u meer weten over de techniek, de organisatie en hoe de fondsen 'achter de schermen' samenwerken, klik dan hier

Is alles duidelijk, bent u bevoegd en voldoet uw project/ organisatie aan bovengenoemde eisen? Begin dan nu met het invullen van de vooraanvraag. Ga naar het formulier vooraanvraag

logo Johanna KinderFonds logo Revalidatiefonds logo nederlandse stichting voor het gehandicapte kind logo VSBfonds logo Kansfonds

aanvraag.nl waarom aanvraag.nl hoe werkt aanvraag.nl
wie mag gebruik maken van aanvraag.nl de aanvraag van A-Z de aanvraag